Eerste ledenfeest

  • Wanneer:: -
  • Waar:O.C. 't Zonnerad
  • Afstanden:geenkm
  • Foto's:Google Foto's

Veel volk op eerste ledenfeest van de Drevestappers Zonnebeke

1 december 2018 was het zover. Sedert de oprichting van de club juni 2017 was het tijd om voor de eerste keer onze wandelfamilie samen te roepen. We hadden goed geluisterd naar d"e wensen van onze leden. Het zou een groot familiefeest worden met eten en drank aan zeer democratische prijzen. Er ging veel werk aan vooraf want het is allemaal nieuw voor ons. Vanaf 18u konden de leden terecht in 't Zonnerad te Zonnebeke om de administratieve formaliteiten te vervullen: vereffenen lidgeld, ophalen lidkaart en het wandelboek. Vanaf 19u kon men proeven van een aperitief en om 19.30u was het tijd voor secretaris Riçk Cleenewerck een beknopte toelichting bij onze wandelingen van verleden jaar en de toekomstplannen. Aangezien openheid bij ons zeer belangrijk is werd stilgestaan bij de financiële toestand van onze prille club. Conclusie: we zijn goed bezig en willen zo verder doen en nog verbeteren. Dan was het tijd voor eten en drank. Een uiterst verzorgde en smakelijk diner werd ons door een plaatselijke traiteur aangeboden. Alle magen werden goed gevuld want er was geen limiet. En er kwam nog meer met een nagerecht en een geurige kop koffie. Er werd nog rustig nagekeuveld. Voor een prikje had men lekker gesmuld. Niets dan lachende gezichten en uiterste tevredenheid. Met meer dan 120 deelnemers kan ons eerste clubfeest als zeer geslaagd beschouwd worden. We gaan verder op de ingeslagen weg.